Vi erbjuder smådjursmottagning med inriktning främst på hund och katt och välkomnar även mindre smådjur 

Poliklinik

Här sker alla inbokade besök. Vi undersöker, vaccinerar, tar blodprov, mäter blodtryck mm. Vi har två ljusa, fina poliklinikrum.

 

 

                                    

Operation

Samtliga operationer sker på vår välutrustade operationsavdelning. Utöver hund- och kattkastrering, tandstensbehandling och tandutdragning, utför vi även ett flertal större mjukdelsoperationer. 

 

 

 

Narkos

Operativa ingrepp utförs alltid under inhalationsnarkos av utbildad personal. Detta är det säkraste sättet att söva på och innebär att våra patienter alltid har en skyddad andningsväg.


  


Laboratorium

Blod- och urinanalys utförs i ett välutrustat laboratorium. Vi har även möjlighet att undersöka cellprover i mikroskop.

 

 


 

 

Röntgen

För att underlätta i det diagnostiska arbetet använder vi oss av det allra senaste inom digital röntgenteknik. Eftersom vi framkallar digitalt betyder detta att bilden hamnar direkt i datorn utan att det behövs kemikalier vilket sparar både miljö och tid.

 
                

SKK

Vi utför armbågs-, knäleds- och höftledsröntgen enligt SKKs regler.

Vi är anslutna till Svenska kennelklubbens nya avläsningssystem för höft-och armbågsröntgen. Detta innebär att våra hundägare ska gå in på SKK.se och beställa sin hunds röntgenavläsning före tid kan bokas  hos oss för röntgen.

 

 

 

 

  

Stationärvård

På stationärvårdavdelningen tar vi hand om dagpatienter. Detta kan vara sjuka djur som behöver dropp och medicinering, djur som behöver fortsatt vård och tillsyn efter operation eller djur som genomgår medicinsk utredning. Vi hjälper till med snabb remittering när det krävs ytterligare vårdinsatser.

 

                                                                                                                      

 Varmt välkommen!